10 brun utan sol tips

10 Brun Utan Sol Tips från Australien

10 brun utan sol tipsHär är 10 brun utan sol tips från Australien.

Tips 1: Peela smart

För den mest trovärdiga ”solbrännan”:  ”Det är viktigt att exfoliera kroppen innan brun utan sol behandlingen för att bli av med uppbyggnaden av döda hudceller”, förklarar Mel Sdao, brun utan sol expert hos St. Tropez cosmetics. För en jämn infärgning, rekommenderar hon försiktig polering av dina armar och ben två gånger i veckan med en grov, icke-oljebaserad peeling som t ex The Body Shop Shea Body Scrub eller dagligen med Dove Gentle Exfoliating Nourishing Body Wash.

Tips 2: Gör dig redo

Förhindra linjer och mörka fläckar samtidigt som du främjar jämnt slitage genom att ta tid att förbereda din kropp. Börja med rakning eller vaxning 24 timmar före applicering, vilket gör att din hud stramas upp och får hårsäckarna att sluta sig. Leta efter en närande rakhyvel, som Schick Intuition Naturals, som ger dig en boost av vätskebalans medan du rakar. Torra områden som knän, armbågar och hälar tenderar att absorbera brun utan sol spray snabbare, vilket leder till ett ojämnt resultat, varnar Sdao. Förhindra detta genom att lägga på ett lager av lätt fuktighetskräm, såsom Nivea Express Hydration Body Lotion, över dessa områden precis innan du smörjer in dig med eller spejar på din brun utan sol.

Tips 3: Applicera själv

För det mest övertygande gör-det-själv resultatet, föreslår Sdao applicera brun-utan-sol med en handske eller mitt. Detta inte bara skyddar dina handflator och förhindrar ränder, utan ”knuffar” också krämen in i huden, vilket ger en professionell finish och blandar in överflödig kräm. För salong-perfekt resultat rekommenderar hon att dela upp din kropp i sektioner och fokusa på ett område i taget. Smörj på din valda brun utan sol krämen med långa, jämna rörelser, och se till att ge din solbränna tid att torka och utvecklas. Undvik att bära åtsittande kläder direkt efter applicering och i stället välja en löst sittande, mörka kläder för att förhindra oönskade linjer.

Love-My-CoutureTips 4: Gå långsamt fram

För ett idiotsäkert faux (falskt) glimmer, välja en gradvis uppbyggande produkt som ger dig önskad nyans efter några dagar. Dessa smarta krämer kombinerar fuktgivande ingredienser med en touch av brun-utan-sol för att ge dig en balanserad bronserad hud. Använd sådana, försenade, brun utan sol krämer i stället för din dagliga kroppskräm och kontrollera djupet av din solbränna. Prova ”Love My Couture” från Devoted Creations.

Tips 5: Sök hjälp från experter

Om du är osäker, gå till en salong för en professionell behandling. Boka tid två dagar innan ett party  för att låta färgen verka. Med den variation av brun utan sol som nu finns att tillgå, finns det ett alternativ som passar alla. Om du är ute efter ett personligt och ”utan krångel alternativ”, prova en brun utan sol sprej kabin, som t ex VersaSpa. Om du vill ha en all-over glow men inte har möjlighet att planera in de 6-8-timmars torktid, så kan du välja en brun utan sol kräm som utvecklas på två timmar, som t ex Benefit Full Body Spray Tan. Eller, för en äkta gyllene brun utan sol som använder naturliga ingredienser, välja en organisk formel, såsom Naked Tan Professional Spray Tan.

Tips 6: Få färg snabbt och smart

Är du ute i sista minuten och har inte haft tid att använda äkta brun utan sol spray? Prova dessa kosmetiska brungörare.

  • Spray: ”Mermaid” från Ed Hardy Tanning.
  • Mousse: ModelCo One Night Tan Wash Off Instant Bronze Mousse.
  • Lotion: b collection från Bloom Tan in a Tube Instant Tan.

Tips 7: Håll ut

”Underhåll är lika viktigt som förberedelse”, säger Sdao. För att bevara din brun utan sol färg, använd en fuktighetskräm, ”Krem” från Devoted Creations, två gånger dagligen. Brun utan sol förlängare är också ett bra alternativ eftersom de innehåller en brungörande ingredient för att förbättra din nyans. Vi gillar Dr. LeWinn’s After Sun Glow Moisturising Tan Extender. Eller, för omedelbar infärgning, smörj in dig med Napoleon Perdis Whipped Dream Tan Enhancer.

Tips 8: Hantera missöden

För att förhindra eller rätta till ett slarv-jobb, så rekommenderar Sdao att du gnuggar de misslyckade ställena med en fuktig trasa. Tyget exfolierar din hud med skonsamt än en peeling och hjälper till att jämna ut onaturliga fläckar. Alternativt, om du har lite mer tid på dig, bada i ett vatten med lite eteriska oljor i cirka 30 minuter – dessa oljor hjälper till att bryta ner och jämna ut färgen.

Tips 9: Ett friskt ansikteGuerlain Terracotta Skin Healthy Glow Foundation Second-Skin Effect

Matcha ditt ansikte till din brunbrända kropp med en formel som utformats speciellt för att passa din ansiktshy. Om din hud är känslig, välja en mild lotion, som St Tropez Naturals Radiance Self Tan For Face. Eller, för att vrida tillbaka klockan medan du BUS behandlar dig, med Lancôme Flash Bronzer Anti-age Self-Tanner SPF 15. Börja med att smörja in mitten av ansiktet och arbeta in krämen utåt hårfästet och ner emot halsen. Undvik dina ögonbryn, särskilt om de är ljusa.

Tips 10: Bli vän med din brun utan sol

Anpassa din användning av bruntonande produkter till ditt behov.

  • Du vill ha en sommar solkysst hud: Använd ett bronserande puder, till exempel Elizabeth Arden Ren Finish Mineral Bronzing Powder, över pannan, näsan och kinderna.
  • Du vill ha en fuktigt resultat: Få en ”Jag har varit på semester” – lyster genom att blanda några droppar en tonad gel, som t ex Guerlain Terracotta Skin Healthy Glow Foundation Second-Skin Effect, i din vanliga bas kräm.
  • Du vill ha mera färg: Pudra på ett pulver, som Clarins Limited-Edition Mosaïque Summer Bronzing Compact SPF 10, över din hals och dekolletage för att förbättra din glöd och se till att ditt ansikte och kropp är samma nyans.

En reaktion på “10 Brun Utan Sol Tips från Australien”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *