brun utan sol strumpbyxor skinkiss

Brun Utan Sol Strumpbyxor (Fake Tan Tights)

brun utan sol strumpbyxor skinkissBrun Utan Sol Strumpbyxor (Fake Tan Tights), den senaste brun utan sol nyheten.

I dag kunde de som lägger märke till brun utan sol nyheterna från världen runt (presenterade i marginalen till höger>>>) läsa om lanseringen av de första brun utan sol strumpbyxorna från en tillverkare i England.

Dessa ”Fake Tan Tights” kommer säkert att bli en dundersuccé. Du kan läsa mera om denna uppfinning i press-meddelandet nedan (översatt från Engelska).

(PRWEB Storbritannien) Oktober 21, 2011

Världens första Fake Tan Tights har lanserats exklusivt på Tights Please

Impregnerade med mikrokapslar med brun utan sol, har dessa revolutionerande och patenterade strumpor lanserats av Storbritanniens ledande leverantörer av strumpbyxor ”Tights Please” med målet att ge dig perfekt solbrända ben.

Skinkiss Fake Tan Tights (Brun Utan Sol Strumpbyxor)

Snabbt och enkelt samt inget kladd för att få vackra solbrända ben.

Under det senaste årtiondet har vi använt brun utan sol krämer, mousse och sprayer och nu är det senaste sättet att få den perfekta solbrännan genom att bära brun utan sol strumpbyxor!

Impregnerade med mikrokapslar av brun utan sol har dessa revolutionerande och patenterade strumpor lanserats av Storbritanniens ledande strumpbyxor leverantör Tights Please med målet att leverera perfekt solbrända ben.

Istället för att behöva stå naken i stjärn-ställning, är det bara att gå omkring 10 minuter i ett par strumpbyxor impregnerade med brun utan sol för att skaffa sig önskad sol brun färg.

Genom att använda brun utan sol strumpbyxor tar man  bort behovet att gnida in lotion, minimerar risken för fläckvis infärgning och en ojämn solbränna. Brun utan sol strumpbyxorna har hyllats som ett snabbt och enkelt sätt, utan kladd, för att få vackra solbrända ben. En av dess viktigaste egenskaper är färgen inte avtar när den väl har skapats.

Efter 10 minuter kan du ta av brun utan sol strumpbyxorna så att solbrännan kan utvecklas helt under de närmaste två timmarna. Dessa strumpbyxor kan köpas för så lite som £ 7,99.

Vetenskapen bakom Fake Tan Tights

Patenterad teknik impregnerar mikrofibrerna i strumpbyxorna med den kemiska brun utan sol lösningen. När dessa impregnerade mikrofibrer kommer i kontakt med huden börjar brun utan sol brungörarna att verka och ger benen en perfekt solbrända. Den perfekta balansen av DHA, Aloe Vera, Erythrulose och andra hemliga ingredienser samverkar till att lämna en jämn, slät och långvarig solbränna.

Revolutionerande Tights för att bryta ner celluliter

SkinKiss har tidigare introducerat Koffein strumpbyxor som var impregnerad med mikrokapslar av koffein för att bryta ner celluliter. När dessa strumpbyxor använts under så kort tid som 10 minuter, så har koffein frigjorts från mikrokapslarna i strumpbyxan in i huden där det börjar bryta ner celluliter.

Daglig användning under en treveckorsperiod har gett flera försökspersoner 2 cm minskning på varje lår vilket är anmärkningsvärt mycket. Huden verkar också smidigare och mjukare vid beröring. Dessa strumpbyxor finns att köpa i förpackningar om tre för £ 25,48.

Försäljning till konsumenter på http://www.tightsplease.co.uk

Återförsäljar förfrågningar vänligen besök http://www.skinkiss.com

Vad tycker du om denna uppfinning? Skulle du vilja använda sådana brun utan sol strumpbyxor?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *